Palvelut
Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Palvelut muokataan yksilöllisesti kattamaan asiakkaan tarpeet mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Meiltä saat monipuolista kuljetuspalvelua, lämpötilasäädettyjä thermokuljetuksia elintarvikkeille, erilaisia maanrakennuspalveluita sekä voit myös vuorkata kalusto eri tarpeisiin. Tutustu tarkemmin palveluihin.
img15
Kuljetuspalvelut View more
img15
Thermokuljetukset View more
img15
Maanrakennus View more
img15
Vuokraus View more

Kuljetuspalvelut

Meiltä saat luotettavaa kuljetuspalvelua kaikkiin tarpeisiin. Yksittäisistä pienemmistä kuljetuksista aina isompiin pitkäaikaisiin sopimuksiin. Palvelut muokataan yksilöllisesti kattamaan asiakkaan tarpeet mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Palveluksessamme on ammattitaitoisia palvelukuljettajia, jotka huolehtivat tavaran oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Pelkkä ammattitaito ei kuitenkaan yksinään riitä, vaan kuljettajien ulkoisen olemuksen on oltava myös kunnossa. Kuljettajamme käyttävät joko yrityksen omaa tai asiakkaan tarjoamaa työasua.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua!

Kysy kuljetusta

Thermokuljetukset

Monipuolisiin kuljetuspalveluihimme kuuluvat myös lämpötilasäädellyt kuljetukset. Olemme erikoistuneet elintarvikekuljetuksiin.

Kalustomme sisältää FRC- ja FNA-luokiteltuja autoja. Ammattitaitoiset kuljettajamme huolehtivat että tavaratilan lämpötila pysyy oikeana.

Kuljetusten lämpötilarajat on kalustosta riippuen +20°C / -26°C.

Kysy kuljetusta

Maanrakennuspalvelut

Monipuolisiin palveluihimme kuuluu myös erilaiset maanrakennuspalvelut kuten:
- pihojen- ja viheralueiden rakentaminen
- maansiirtotyöt
- kaivuutyöt
- lumityöt

Meiltä voit myös vuokrata mm. kaivinkoneen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Vuokraus

Vuokrattavat kalustot ja ajoneuvot löydät JRvuokraus.fi sivuilta.
Kysy myös kylmäkaluston vuokrausta erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin tai muita mahdollisia ajoneuvoja/kalustoa tarpeisiisi.

Tietosuojaseloste // © Kuljetuspalvelut Jari Rajala Oy 2020 // Toteutus: Oinasneva design