Yritys
Olemme JR Kuljetus, viralliselta nimeltään Kuljetuspalvelut Jari Rajala Oy. Yritys on perustettu vuonna 2004 ja toimimme Porvoossa. Tarjoamme monipuolista kuljetuspalvelua 24 tuntia vuorokaudessa räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin, alueena pääasiassa pääkaupunkiseutu. Tällä hetkellä kalustoomme kuuluu 20 kuorma-autoa.

Palveluksessamme on 26 ammattitaitoista palvelukuljettajaa jotka huolehtivat tavaran oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Pelkkä ammattitaito ei kuitenkaan yksinään riitä, vaan kuljettajien ulkoisen olemuksen on oltava myös kunnossa. Kuljettajamme käyttävät joko yrityksen omaa tai asiakkaan tarjoamaa työasua.

Meille ympäristöstä huolehtiminen on tärkeää. Tunnistamme ympäristörasitteet joita alallamme syntyy ja tähän haluamme osaltamme vaikuttaa minimoiden syntyvät rasitteet. Ohjeistamme palvelukuljettajiamme taloudelliseen ajotapaan joka säästää polttoainetta sekä vähentää renkaiden kulumista.

Haluaisitko meille töihin?

Hyviä työntekijöitä tarvitaan aina.
Jos olet tunnollinen, nopea oppimaan uusia asiota sekä työtä pelkäämätön, niin lähetä meille hakemuksesi ja otamme sinuun yhteyttä.

Lähetä hakemus

Tietosuojaseloste // © Kuljetuspalvelut Jari Rajala Oy 2020 // Toteutus: Oinasneva design