Kuljetuksia kaikkiin tarpeisiin

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Palvelut muokataan yksilöllisesti kattamaan asiakkaan tarpeet mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Meiltä saat monipuolisia kuljetuspalveluja, lämpötilasäädeltyjä thermokuljetuksia, lämminkuljetuksia sekä vaarallistenaineiden kuljetuksia. Meiltä voit myös vuokrata kalustoa eri tarpeisiin. Tutustu tarkemmin palveluihin.

Kuljetus­palvelut

Meiltä saat luotettavaa kuljetuspalvelua kaikkiin tarpeisiin. Yksittäisistä pienemmistä kuljetuksista aina isompiin pitkäaikaisiin sopimuksiin. Palvelut muokataan yksilöllisesti kattamaan asiakkaan tarpeet mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Palveluksessamme on ammattitaitoisia palvelukuljettajia, jotka huolehtivat tavaran oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Pelkkä ammattitaito ei kuitenkaan yksinään riitä, vaan kuljettajien ulkoisen olemuksen on oltava myös kunnossa. Kuljettajamme käyttävät joko yrityksen omaa tai asiakkaan tarjoamaa työasua.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua!

Thermo­kuljetukset

Monipuolisiin kuljetuspalveluihimme kuuluvat myös lämpötilasäädellyt kuljetukset. Olemme erikoistuneet elintarvikekuljetuksiin.

Kalustomme sisältää FRC- ja FNA-luokiteltuja autoja. Ammattitaitoiset kuljettajamme huolehtivat että tavaratilan lämpötila pysyy oikeana.

Kuljetusten lämpötilarajat on kalustosta riippuen +20°C / -26°C.

adr- kuljetukset ja varastointi

Hoidamme myös vaarallisten aineiden kuljetuksia. Porvoossa sijaitsevassa logistiikkakeskuksessamme on mahdollista varastoida ADR- luokiteltuja aineita.

Vuokraus

Vuokrattavat kalustot ja ajoneuvot löydät JRvuokraus.fi sivuilta.
Kysy myös kylmäkaluston vuokrausta erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin tai muita mahdollisia ajoneuvoja/kalustoa tarpeisiisi.